El perquè de tot plegat

Un nova veu des del cor del Camp, amb esperit crític i lligada al territori i a la seva gent. Així neix aquest bloc, que vol aprofitar les esquerdes d’aquest nou món 2.0, amb una informació més democràtica, lliure i sense lligams, on tothom pot dir-hi la seva.

“Dies i nits d’amor i de guerra” , en honor al gran mestre Eduardo Galeano, vol reflectir el dia a dia d’un poble; Valls, un territori; el Camp, un país; els Països Catalans, i un món des de la visió d’en Carles Herèdia, nascut a Valls, resident durant forces  anys a terres vallesanes i ara de nou al bressol dels castells.

En aquest bloc, doncs, parlarem de castells, i no només de les simples cròniques, sinó dels debats que es generen  i s’han de generar  per mantenir la vitalitat d’aquesta activitat. Però no només parlarem d’això, sinó de tot el món que ens envolta, de l’actualitat, el futur, les propostes i fins i tot, de les injustícies d’aquest món que ens ha tocat viure, sempre des d’una òptica on tindrem en compte la vessant comunicativa i la ciència política.

Benvinguts i benvingudes! Segurament trobareu opinions que us agradaran, però altres que no dubtareu a respondre o polemitzar-hi, però justament per això està aquest bloc. I és que mai he volgut formar part del periodisme dòcil, retòric i servil, capaç de justificar-ho tot i no anar a l’arrel dels problemes. Esperem que guanyi l’amor, però s’ha de donar -i donarem- molta guerra! Aquesta humil espai d’opinió també es vostre, aprofiteu-lo i no dubteu a participar-hi!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s